Z průšvihu se ne a ne dostat

18.05.2010 10:05

Vraný - Fotbalisté Vrané drží stále vysokou laťku výkonů. Nepropadli ani v domácím střetu s Novou Vsí, získali ale jen bod a celkově jich mají 31. Vzhledem k tomu, že sestoupí klidně i čtyři mužstva, stále jsou hodně ohroženi.

 

První půli si Vranští za kloubouček nedají. Nováček I. A třídy oprtoti tomu začal svižně věren své pověsti a výbornému umístění v tabulce. Do přestávky byl určitě lepším mužstvem a klidně také mohl několikrát skórovat.

Největší šanci měl po půlhodině exprvoligový borec Příbrami Podzemský, ale jeho sólo bravurně zneškodnil brankář Jochman.

Po obrátce udělal vranský trenér Wozniak změny v sestavě a domácí začali víc bojovat. šance sice dlouho nepřicházely, ale v závěrečné čtvrthodině se s nimi roztrhl pytel. Dvakrát se v ní objevil Rešl, poté i další střídající borec Trejbal. nechal vyniknout gólmana stejně jako zkušený Sedláček, který na něj postupoval úplně sám. Když potom Bauerova hlavička skončila mimo, body se dělily. „A to je ztráta pro nás. Bohužel jsme první část neodehráli dobře, soupeř dominoval. A když už měli trvalý tlak a několik možností z ideálních pozic v šestnáctce, nedovedli jsme dát gól. Bude to moc těžké,“ souhlasil asistent kouče Vraného Josef Jenč s mizernou situací svého mužstva.

Vraný – Nová Ves pod Pleší 0:0. Rozhodčí: Voklan.

Vraný: Jochman – Šafránek, Kalík, David, Maliňák – Mrvík (46. Urban), Matoušek, Sedláček, Volf (70. Trejbal) – Lubas (59. Rešl), Bauer