Tuchlovice dřely, ale Vraňáky zachránil Maliňák

14.06.2010 11:00

Vraný - Poslední okresní derby I. A třídy se odehrálo v neděli večer ve Vraném. Mělo šťávu, padaly góly, dokonce i hodně kuriózní. I díky hostům z Tuchlovic se bylo nač dívat.

 

Co předvedli domácí v 5. minutě, to se jen tak nevidí. Jochman si zahrál na kteréhokoliv anglického brankáře, Mrvíkova malá domů ze čtyřiceti metrů mu proklouzla pod podrážkou a hosté vedli. Ještěže smůla jinak výtečného gólmana přišla až v duelu, v němž už ani jedné straně o mnoho nešlo. Snad jen o gloriolku nejlepšího vesnického týmu okresu. Vraný se jím může stát poprvé v historii, zápas totiž zremizovat dokázalo.

Poprvé srovnalo v 15. minutě po rohu, když pálil Kalík a vyraženou ránu uklidil za záda Pečonky Bauer. Hned za minutu ale domácí opět hrubě chybovali, Stuchlý je obral a skvělé sólo zakončil druhým zásahem – 1:2.

Tuchlovice pak hrály výborně, byly lepší, byť také Rešl s Kalíkem šance měli. Po obrátce Vranští přidali ještě víc, hosté ale dlouho dobře bránili. Až v 76. minutě Šafránek poslal míč do běhu Maliňkovi, ten prošel obranou a vyrovnal.

„Za tu druhou půlku jsme si bod zasloužili,“ mínil domácí asistent kouče Josef Jenč, i když se hněval na vranskou specialitku, obdržené branky v úvodech duelů. Hostující vedoucí mužstva Martin Karnolt byl také docela spokojený. „Určitě, podali jsme slušný výkon,“ usmíval se, byť se Tuchlovice trochu čertily za dva zákroky na Stuchlého a v závěru na Kedroně – podle nich penaltové. Domácí zase litovali, že se jim nepovedl totální obrat, střídající Lubas totiž v závěru mířil jen do Pečonky.

Sokol Vraný – TJ Tuchlovice 2:2 (1:2). Branky: 15. Bauer, 76. Maliňák – 5. vlastní, 16. Stuchlý.

Vraný:
Jochman – Mrvík, David, Kalík, Maliňák – Urban (61. Šafránek), Trejbal, Matoušek, Volf – Rešl (85. Lubas), Bauer.

Tuchlovice: Pečonka – Vondra, Střela, Brož, Vaigl – Kedroň, Weis, Fitko (89. Holan), Peroutka – Stuchlý, Jalaghonia.

 

 

Diskusní téma: Tuchlovice dřely, ale Vraňáky zachránil Maliňák

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek