Stracený s kolegy otrávil Vranému úvod

20.03.2010 14:46

Hvozdnice - Zkušené mužstvo Hvozdnice otrávilo úvod jarní části I. A třídy fotbalistům Vraného. Jejich způlky nový výběr si odvezl od Vltavy třígólový výprask.

Co určitě hostům neprospělo, to byl los. V úvodní části proti nim hrál i silný vítr, jehož domácí dovedli využít. V 15. minutě se za obranu dostal na hranici ofsajdu exligista Stracený a s přehledem zakončil. Za další čtvrthodinku nechali Vranští proletět vápnem prudký centr a Suchého teč ho srazila za záda bezmocného Jochmana.

Teprve za stavu 2:0 přišly šance hostů. Lubas, Bauer i Mrvík svoje dobré příležitosti nezakončili zle, ale proti snížení byl fantastický domácí brankář. A když v 70. minutě domácí dobře zahráli standardku a Víšek hlavou uklidnil jejich náskok na 3:0, už se spíše dohrávalo.

Vraném citelně scházeli jeho možná nejlepší hráč Maliňák (chřipka) i stoper Kalík (koleno). „Nezachytili jsme ve větru domácí nástup a sami po vyrovnání hry nedovedli překonat opravdu dobře chytajícího brankáře soupeře,“ litoval asistent kouče Vraného Josef Jenč.

 
Hvozdnice – Vraný 3:0 (2:0). Branky: 15. Stracený, 30. vlastní, 70. Víšek. Rozhodčí: Drábek.

Vraný:
Jochman – Šafránek, David, Špeta, Suchý – Mrvík, Trejbal, Volf (73. Soudek), Urban – Lubas (50. Rešl), Bauer.