IV. TŘÍDA B: Postup oslavil brankář gólem z penalty

15.06.2010 15:00

Kladensko - Vraný přijímá gratulace k postupu. Otvovice ale odehrály dobrý zápas a zlomilo je až posledních deset minut, kdy třikrát inkasovaly.

 

Poslední gól jim dal z desítky brankář Löwe, jehož jako dík za výborné výkony vyzval k exekuci celý tým. Poprvé si zahrál za seniory Kubík a hned dal gól (Fojt, Soudek, Silný).

Uhy v Pozdni v první části dvakrát vedly (M. Hájek, Adamík) a třikrát trefily konstrukci. Odjely ale s prázdnou. Domácí se totiž ve druhé pochlapili a hezký zápas vyhráli. Upozornil na sebe čtyřgólový P. Štěpánek. Jeden dal Hort.

Tuřany měly mnoho šancí, první poločas však s deseti Třebichovickými (ČK) prohrály 0:1. Ve druhém ale rozpoutaly nevídanou kanonádu (Průcha 3, Janouškové, Dlouhý, Chrastil, Blahota, Třeska).

Čtyři branky Bednára nasměrovaly Blevice k výhře nad Zlonicemi. Jeden vstřelil M. Šerák.

Vrbičany vyhrály poločas v Zákolanech, ve druhém se ale domácím zranil bek a jelikož neměli na střídáni, hráli v deseti. Přesto nastříleli tři branky a nakonec vyhráli (Zaňák, Novák, Klimeš, Hulínský – Tomišinec, Procházka). 

Remíza byla v Jedomělicích, kde plichtila Černuc.

 
Výsledky: Vraný B - Otvovice B 5:0, Zákolany - Vrbičany 4:2, Blevice - Zlonice B 5:1, Pozdeň B - Uhy 5:2, Jedomělice B - Černuc B 2:2, Tuřany B - Třebichovice B 9:1.

Diskusní téma: IV. TŘÍDA B: Postup oslavil brankář gólem z penalty

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek