I. A třídu si už vraníci vzít nenechají

01.06.2010 10:24

Vraný - Téměř definitivní pojistku k záchraně I. A třídy získali fotbalisté Sokola Vraný. Na domácím trávníku si snadno poradili s předposlední Loděnicí, a i kdyby padla čtyři mužstva, mají už pětibodový náskok a navíc k dispozici duel na hřišti jasně posledního Hořovicka B.

 

Do důležitého mače kráčely vraný koně trochu zdevastovaní. K marodům Sedláčkovi se Šafránkem přibyli Kalík a během utkání i Suchý. Trenéři Wozniak s Jenčem nečekaně rozhodli, že pozici předstopera zaujme útočník Urban, zatímco zadáka Matouška vysunuli dopředu. A byl to mistrný tah. Matoušek se za důvěru odvděčil hattrickem.

Úvod utkání ale růžový pro Vranské nebyl. Na hřišti spinkali a Šplíchal nahradivší jedničku Jochmana se hned ve 2. minutě musel činit. V 11. minutě už ani on nezastavil ránu Dostála a bylo to 0:1. „Začátek nám opět nevyšel a vůbec nevíc, jak je to možné – vždyť se nám to stalo snad popáté na jaře,“ kroutil hlavou nevěřícně asistent kouče Josef Jenč.

Ale jeho tým inkasovaný gól nakopl a ještě do přestávky skóre otočil. Ve 36. minutě se povedl centr Volfovi a Matoušek zahájil svoje gólové představení. O šest minut později navíc zafungovala spolupráce mezi Volfem a Davidem, Rešl pak jejich akci dokonal brankově – 2:1.

Autor branky byl v ráži také od začátku druhé části stejně jako celý domácí tým. Ten brzy rozhodl o jasném vítězství. Rešl nejprve bombou napálil míč jen do břevna, ale po chvíli pláchl po křídle a jeho přesný centr usměrnil do brány Matoušek. Když si dvojice za tři minuty akci zopakovala jako přes kopírák, bylo hotovo. Přesto se skóre změnilo ještě jednou. Hřiště prošel Urban, narazil Bauerovi a Bakero se v dobrých situacích ve své dlouho kariéře moc nemýlí.

Vraný – Loděnice 5:1 (2:1). Branky: 36., 51. a 54. Matoušek, 42. Rešl, 77. Bauer – 11. Dostál. Rozhodčí: Zikmunda.

Vraný: Šplíchal – Suchý (23. Lubas), David, Urban, Maliňák – Trejbal, Mrvík, Matoušek, Volf – Bauer, Rešl.

Diskusní téma: I. A třídu si už vraníci vzít nenechají

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek