Dobrá i Vraný odjely s nášupy

23.06.2010 11:11

Velká Dobrá, Vraný - Dva kladenského okresu ve fotbalové I. A třídě neuspěli a už je to ani moc nemrzelo - jejich poslední zápasy už nic neřešily a navíc je celky Velké Dobré a Vraného neodehráli před vlastním publikem. Čechie podlehla ve Hvozdnici 3:7, Vraný v Černolicích 0:3.

 

Vraný sice odehrálo dobře první polovinu utkání v Černolicích (0:0), když domácí nedali penaltu (břevno), jenže pak se hostům zranil skvěle hrající stoper Kalík. Navíc v rozmezí 53. – 54. minuty dvakrát inkasovali a bylo vymalováno. Gólem útěchy pohrdl Volf, v jasné pozici minul.

"Kalíkův odchod nám poznamenal více, než bychom čekali. Opravdu hrál dobře, domácí útočníky k ničemu nepouštěl. A i domácí kouč Macela uznal, že nás tenhle stoper scházel moc a moc," řekl vranský asistent trenéra Josef Jenč.

Zápas Hvozdnice a Velké Dobré měl být bojem o všechno, ale domácí se zachránili už v minulém kole. Proto Čechie odehrála duel logicky spíš na údržbu, zvlášť kdy jí scházela zkušená osa Dufek (odstoupil bez dvou vyražených zubů), Zelenka, Duda, Jícha.

Přesto hosté vedli, a když domácí po obrátce utekli na 3:1, Stolár s Machkem stihli vyrovnat. „Jenže během dvaceti vteřin jsme dostali další branku a bylo hotovo,“ ucedil kouč Petr Fíman, jehož tým si nakonec odvezl nášup 3:7.

Černolice – Vraný 3:0 (0:0). Branky: 53. Novák, 54. Kruf, 77. Al. Macela. Rozhodčí: Novotný.

Vraný: Šplíchal – Šafránek, David, Kalík (46. Soudek), Maliňák – Mrvík (68. Jochman), Trejbal, Matoušek, Volf – Bauer, Urban.

Hvozdnice – Velká Dobrá 7:3 (1:1). Branky: Mráz 4, Zavadil 3 – Stolár 2, Machek. Rozhodčí: Vočka.

Dobrá: Červenka – Polák, Dufek (30. Kouba), Andruchovič, Chalupa – Bílek, Hrubý, Machek, Kozel – Stolár, Uher.

Diskusní téma: Dobrá i Vraný odjely s nášupy

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek